Studenții ieșeni preferă sesiuni de training de PHP și dezvoltare personală

    Hard Skills sunt abilități orientate pe persoană și nu depind de interacțiunea cu ceilalți. Ele mai sunt numite și abilități tehnice, fiind orientate spre gândirea logică. În această categorie intră cunoștințe precum cele de programare, inginerie și orice ține de domeniul științelor exacte.
    Limbajele de programare PHP și JavaScript sunt preferate de majoritatea studenților. Imediat după ele, ei preferă să învețe Photoshop și WebDesign.
Statisitici hard skills

    Soft Skills sunt aptitudinile interpersonale ale fiecăruia dintre noi. Ele sunt legate de modul în care ne comportăm și relaționăm cu cei din jurul nostru. Spre deosebire de hard skill-uri, acestea sunt subiective, adică ele pot exista sub diferite forme de la o persoană la alta. Exemple de soft skill-uri sunt aptitudinile de leadership, flexibilitate sau public speaking.

     Dezvoltarea personală și metodele de rezolvare a problemelor sunt principalele preferințe ale studenților din această arie.
Statisitici traininguri soft skills
Dacă și voi sunteți interesați de aceste domenii și multe altele, BEST Iași organizează BEST Training Weekend, eveniment de traninguri gratuite pentru studenții ieșeni, în zilele de 6-7 aprilie și 13-14 aprilie. Mai multe informații puteți găsi pe site-ul evenimentului.