Prin cămine și cantine

hartaCampus

Viața de student vine la pachet cu multe lucruri la care nu te-ai fi așteptat, cu noi provocări, dar și cu oportunități de-a închega noi prietenii și a te distra – cu un nou stil de viață chiar. Nu mai stai cu părinții, nu mai mănânci acasă. De aceea e important să știi unde o să te poți simți chiar mai bine ca acasă.

 

Ca student la TUIAȘI vei avea ocazia să fii cazat în Campusul „Tudor Vladimirescu”, care este unul dintre cele mai mari din România. Este la un pas de facultăți, îți pune la dispoziție un loc într-unul din cele 21 de cămine ale sale, o cantină la care să mănânci ieftin și bine, săli de sport și de fitness la care să te menții în formă și un dispensar la care te poți duce în caz că te lovește vreo problemă de sănătate.

Majoritatea căminelor sunt dotate cu spălătorie, bucătarii proprii și săli de lectură în care poți învăța sau lucra la proiecte până mai târziu. Vei avea un coleg, doi, chiar trei de cameră sau vei avea ghinionul să stai singur.

 

Dacă ți-e foame, iar pachetul de la părinți nu îți ajunge, dă o fugă la cantină. Vei găsi mâncare proaspătă și gustoasă la cele mai mici prețuri de oraș. Este deschisă de luni până vineri, în intervalul 12.00 – 20.00 (numai bine, după cursuri).

 

Și dacă ai mâncat prea mult, nu departe de cantină, ai posibilitatea să arzi calorii. Vei găsi o sală de fitness, o sală de aerobic, o sală de forță și una de jocuri unde se pot practica sporturi precum fotbal, baschet, volei sau tenis de câmp. Dacă îți place mișcarea în aer liber, campusul dispune și de trei terenuri de sport în care poți să te recreezi împreună cu prietenii. În caz că de la „prea multă carte” ți se apleacă, ai aproape un cabinet medical la care îți poți rezolva problemele de sănătate.

Și fiindcă Iașul este prea frumos ca să îți petreci studenția numai pe malul Bahluiului, ca student la TUIAȘI ai parte de reduceri semnificative la transportul în comun, dacă îți faci un abonament.