Fii Practic 2015

FII Practic revine în forță, cu cea de-a patra ediție, gata să ofere studenților și elevilor noi cunoștințe în domeniul IT. În acest an, participanții pot alege din următoarele 9 arii: Front-End și Back-End Development, Design, Game Development, Android, Communication Skills, DevOps, Project Management și Management Antreprenorial.

A început prima săptămână de înscrieri, accesând site-ul www.fiipractic.asii.ro, unde puteți completa un formular de înscriere pentru fiecare arie la care doriți să participați. Pentru a urmări ultimele noutăți, vă recomandăm să dați like și să urmăriți pagina de Facebook www.facebook.com/fiipractic.

FII Practic nu devine doar mai bun, ci și mai mare, proiectul desfășurându-se atât în Iași, cât și în Cluj. Noutățile nu se opresc aici, fiind introduse două evenimente în cadrul proiectului, FII Practic Conference și FII Practic Hackathon. Ca în fiecare an, evenimentul este organizat de către Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, în colaborare cu Facultatea de Informatică Iași.

Pentru ediția din Iași, cursurile se vor desfășuraîn week-end-urile din perioada 7 Martie 2015 – 26 Aprilie 2015 în laboratoarele, amfiteatrele și sălile de seminar din incinta Facultății de Informatică Iași. La sfârșitul sesiunilor de training, participanții vor avea de realizat un proiect final, pentru evaluarea cunoștințelor acumulate. În cursul festivității finale de premiere, toți cursanții vor primi o diplomă de participare. Cei mai buni trei cursanți din cadrul fiecărei arii vor primi o diplomă în care este menționat locul obținut, cât și alte premii oferite de parteneri.

FII Practic nu reprezintă doar o oportunitate de dezvoltare personală, ci și o posibilitate de a intra în contact cu diverse firme Ieșene de renume din domeniul IT. Training-urile oferă studenților și elevilor posibilitatea de a învăța de la oameni cu o vastă experiență în domeniul academic sau corporatist. Toți cei interesați de această oportunitate se pot înscrie pe site-ul proiectului, www.fiipractic.asii.ro.