Cum învăț de la cei mai buni??

Poate ai văzut ceva despre asta în Social Media, dar totuși, tu știi ce este BEST Talk? Ei bine, gândește-te că este un eveniment unde, 2 speakeri îți vor vorbi din experiența lor despre ce rol au trainingurile în dezvoltarea personală și profesională.
Ei împărtășesc din experiențele lor pentru tinerii care vor să își țină drept drumul propriei dezvoltări. BEST Talk oferă studenților motivația implicării acestora în acțiuni de voluntariat și le deschid ochii pentru a vedea lucrurile din altă perspectivă.

 


La o săptămână după BEST Talk, se desfășoară Local Event on Education. Este o activitate specifică BEST ce asigură o oportunitate de dezvoltare personală. În cadrul acestei activități, studenții de la Universitatea Tehnică au ocazia să discute alături de profesori și angajați din diferite companii în vederea soluționării unor probleme educaționale.
Local Event on Education are ca scop expunerea opiniilor fiecărei părți pentru a facilita comunicarea și colaborarea dintre acestea. Astfel, studenții își vor îmbunătăți abilitatea de a transmite problemele lor mai departe și de a găsi soluții împreună cu cei de la masă.
În plus, vei avea oportunitatea să interacționezi cu oameni din diferite medii, ce te vor îndruma să îți formezi alte puncte de vedere.

Dacă ți-am captat atenția, intră pe www.BTW.BESTis.ro pentru a găsi mai multe informații despre eveniment și, împreună, să aducem un plus în dezvoltarea ta personală și profesională.