Colorează-ți vacanța de vară la Summer Course

Probabil deja vă planificați următoarea vacanță și vă întrebați ce să mai faceți pentru a avea o vară de neuitat. Cu toții abia așteptăm vara pentru a pune în aplicare cele mai nebunești planuri și cele mai mari aventuri. Pe de o parte vrem să călătorim, să ne distrăm, să descoperim lumea și să uităm de stresul din timpul anului. Pe de altă parte, ne gândim și cum să petrecem timpul cât mai cu folos ca să ne ajute mai departe în carieră. Unii vor să învețe, alții  să aplice la un internship. Marea dilemă este cum să împarți utilul cu plăcutul?

Cum ar fi ca vara aceasta să te distrezi cât n-ai făcut-o tot anul, dar și să înveți ceva care îți va folosi toată viața?

Ei bine, Summer Course este răspunsul la această întrebare. Poate te întrebi ce este și ce are atât de special? Summer Course este cursul internațional de vară organizat de noi, membrii BEST Iași. Suntem o organizație studențească ce are ca scop dezvoltarea studenților prin proiecte precum competițiile inginerești, cursurile de vară și nu numai. Scopul acestui eveniment este de a promova și valorifica multiculturalitatea, dar și de a dezvolta profesional studenții prin tema propusă. Vei avea posibilitatea de a cunoaște 22 de studenți din peste 15 țări din Europa și de a-ți forma prietenii care vor trece dincolo de granițe.

În acest an, cursul va avea loc în perioada 10-20 iulie, iar tema aleasă este designul interior, după cum sugerează și titlul: “There’s no place like the home you design”. Ți-ai dorit vreodată să dormi într-o locuință pe care tu însuți ai proiectat-o? Prietenii vin la tine să-ți ceară sfatui legate de cum să-și amenajeze propria locuință? Dacă răspunsul este da, atunci acest curs este făcut pentru tine! Ca participant, vei studia bazele designului interior, vei face vizite la companii din domeniu și vei pune în practică ce ai învățat. La sfârșitul cursului vei ști cum să optimizezi un spațiu interior în funcție de locație, lumină, materiale și diferite condiții economice și sociale.

 

 

Poate că ai auzit cât de mult ne influențează mediul în care trăim și ai vrea și tu să afli cum poți fi cât mai “feng shui” sau poate ești pasionat de design interior, iar acest curs este următorul pas în carieră.Te așteptam cu brațele deschise sa-ți dezvolți simțul artistic și cel al distracției.Pentru a aplica intră pe formular sau pe site-ul nostru până pe 4 mai.