BEST Training Weekend este în plină desfășurare

Suntem în plină desfășurare a evenimentului BEST Training Weekend, care le oferă studenților posibilitatea de dezvoltare multilaterală și ocazia de a interacționa cu oameni din medii diferite.  Odată cu această interacțiune, prin implicare, ei își pot crea noi prietenii, dar și să își descopere potențialul ascuns.

Pe data de 19 aprilie, BEST Training Weekend și-a  deschis porțile prin activitatea BEST Talk pe tema Cum îți influențează dezvoltarea personală modul de a gândi”, unde invitații noștri, Gabriela Zboiu și Alexandru Petrila, ne-au povestit despre greșeli, lecții învățate și posibilități neașteptate de dezvoltare.

 

În zilele de 20, 21 și 22 aprilie, îi așteptăm pe  studenți la sesiunile de training, unde au ocazia să își îmbunătățească latura personală și vor dobândi cunoștințe tenhnice și abilitățile practice prin diferite workshop-uri.

Pe 26 aprilie va avea loc activitatea Local Event on Education, unde studenții de la Universitatea Tehnică ”Gheorghe Asachi” au ocazia să discute alături de profesori și angajați din diferite companii în vederea găsirea soluțiilor  unor probleme educaționale. Local Event on Education are drept scop expunerea opiniilor fiecărei părți pentru a facilita comunicarea și colaborarea dintre acestea. Astfel, studenții își vor îmbunătăți abilitatea de a transmite problemele lor mai departe și de a găsi soluții împreună cu ceilalți participanți la discuție.

Ne bucurăm că am ajuns în acest moment al evenimentului, să face plăcere să vedem atâția studenți interesați de modul în care pot să se cunoască mai bine și să lucreze la a deveni o versiune mai bună a lor.