Sunteți interesat de o

COLABORARE

cu BEST Iași?


Partener Universitar

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi este o universitate de cercetare avansată şi educaţie. Misiunea acesteia este să desfăşoare activităţi specifice de creare, valorificare inovatoare a cunoaşterii şi transfer al acesteia către societate în domeniile fundamentale – Ştiinţe inginereşti, Arhitectură şi Urbanism –, precum şi în domenii interdisciplinare şi complementare, în comunitatea locală, la nivel regional, naţional şi internaţional.

Parteneri Anuali

Vitesco Technologies dezvoltă tehnologii inovatoare, eficiente pentru vehiculele hibride și electrice. Portofoliul nostru include soluții de electrificare de 48 de volți, acționări electrice și echipamente electronice pentru vehicule hibride și electrice. Prin soluțiile noastre modelăm viitorul mobilității curate.

Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu angajații noștri din întreaga lume și din cele 3 centre de inginerie din România: Timișoara, Sibiu și Iași. Lumea este într-o continuă schimbare și este responsabilitatea noastră să facem o diferență. Suntem determinați să dezvoltăm o mobilitate curată și sustenabilă. Vino alături de noi pentru a fi parte din această călătorie a electrificării. Prin internship-urile și oportunitățile entry level de la Vitesco Technologies vei obține experiență valoroasă, vei fi implicat în activitățile noastre de zi cu zi și vei avea un start perfect în cariera ta: https://jobs.vitesco-technologies.com/ro?locale=ro_RO

Sponsori Anuali

Parteneri Educationali

Suntem o echipă de profesionişti în domeniul Resurselor Umane, cu experienţă şi entuziasm. Ne simţim împliniţi în munca noastră atunci când, în urma colaborărilor cu noi, clienţii obţin performanţa tangibilă. Suntem la început şi vrem să creştem odată cu rezultatele tangibile ale partenerilor noştri de business. Ne concentrăm pe construirea de parteneriate bazate pe încredere, în care beneficiile sunt monetizate îndelung după încheierea unui proiect comun.

Premian este o companie care oferă programe avansate de training pe vânzări și leadership pentru companiile care își doresc coechipieri ”high achievers”. .

Parteneri Media

Prezent pe piaţa de publicitate Out of Home din anul 2006, WINK este o companie de media publicitară specializată în gestionarea de reţele de digital signage, administrare și închiriere de spaţiu publicitar multimedia.
WINK operează 4 segmente de business principale pe piaţa de publicitate OOH, care converg și oferă exact ceea ce așteaptă un publicitar: spaţii și locuri emblematice, impact puternic și cea mai diversă audienţă de astăzi.

Iulius Mall este primul centru comercial modern de tip shopping mall din Iași, primul din afara Bucureștiului și al doilea din România, inaugurat în aprilie 2000.Deținut de compania ieșeană Iulius Group, Iulius Mall e situat în campusul studențesc din cartierul Tudor Vladimirescu, având o suprafață închiriabilă de 25.400 de metri pătrați și peste 200 magazine.

Suntem alături de organizatorii de evenimente şi proprietarii de localuri încă din 2004. An de an, lună de lună şi zi de zi aducem publicului cele mai noi ştiri despre evenimente şi locaţii. Avem peste 6000 de abonaţi la newsletter şi circa 2000 de vizitatori ne trec zilnic pragul. Am început în Iaşi iar din 2009 ne-am extins la nivel naţional şi momentan acoperim 10 oraşe, cele mai mari din România. În martie 2011 echipa InOras.ro s-a schimbat şi odată cu ea şi filosofia de business ce stă în spatele acestui proiect. Noua noastră poziţionare este aceea de „ghid complet de distracţii urbane” şi încercăm să oferim atât vizitatorilor cât şi clienţilor noştri o experienţă corectă şi completă.

Curierul de Iasi este un buletin de informatii edilitare al Primariei Municipiului Iasi fondat in anul 2003. Curierul de Iasi apare o data pe saptamana pe suport de hartie si este actualizat zilnic pe site-ul www.curierul-iasi.ro.

Contactează-ne

BEST Iasi
Campus Tudor Vladimirescu Cămin T11, parter cam. 3
Cod 700305 – Iași - Romania
+40 755 085 574

GDPR BEST Iași