Cine suntem noi?

Board of European Students of Technology

BEST este o organizație de studenți de la Universități Tehnice. Încă din 1989 asigurăm modalităţi de a facilita comunicarea, cooperarea și schimbul de experienţă între tinerii studenţi europeni.

BEST încearcă să ajute studenţii europeni să devină mai deschiși spre colaborarea internaţională, oferindu-le șansa de a se familiariza cu diversitatea culturală europeană, dezvoltându-le, în același timp, capacitatea de a lucra în medii internaționale. Organizaţia este prezentă în 93 de universităţi tehnice din 33 de ţări europene. În România și Republica Moldova, organizația BEST este prezentă în 6 orașe: Brașov, București, Cluj-Napoca, Chișinău, Iași și Timișoara.

Povestea BEST Iași începe cu niște tineri studenți ai Universității Tehnice ”Gheorghe Asachi” din Iași. Plecați la studii în străinătate, aceștia au descoperit BEST și au aflat cu ce se ocupă această organizație. Din inițiativa lor și cu multă susținere din partea Universității Tehnice, în anul 2000 BEST Iași a luat oficial naștere. Prin motivația lor, Anca, Daniel și Victor au reușit să înființeze o organizație care să însuflețească mișcarea studențească din Iași și care, după 17 ani, continuă să-și ducă misunea mai departe, aceea de a dezvolta studenții.

Astăzi, BEST Iași numără peste 60 de membri implicați activ în toate evenimentele noastre, împărtășind și susținând misiunea, viziunea, valorile şi obiectivele BEST alături de 152 Alumni ce ne susțin atât în dezvoltarea organizației, cât și a noilor membri.

Board

team member
Grațiel Grădinaru
Președinte

team member text-center
Smaranda Cozmîncă
Trezorier

team member
Florin Apăvăloaiei
Secretar General

team member
Bianca Braha
Vice Președinte
Relații Publice

0+
Proiecte
0+
Ore de distracție
0+
Prietenii
0+
Oportunități

Ți-ar plăcea să intri în echipă?

Apasă aici!

Cum lucrăm noi?

Departamente

IT

Aici ai ocazia să înveți cum să creezi un site și cum să ai în vedere toate detaliile ce țin de resursele cu care se organizează un eveniment.
De asemenea te poți dezvolta și pe partea de robotică, lucrând la proiecte interesante alături de ceilalți membrii ai departamentului!

FR

Cei implicați pe acest departament se asigură că avem mijloacele materiale și financiare pentru a ne desfășura proiectele. Astfel că aceștia colaborează cu companiile pentru a le convinge să ne sponsorizeze evenimentele sau să ne ofere premii și reduceri pentru participanți.

PR

Membrii acestui departament se ocupă de imaginea organizației din exterior, de la design-ul unui afiș, la materialele de promovare, articole și prezența în social media, până la menținerea relațiilor cu stakeholderii (Universitatea, companiile și studenții).

HR

Acest departament are grijă de restul membrilor: de la ieșiri, la petreceri și teambuilding-uri, până la training-uri și alte activități care să te dezvolte. Pe lângă acestea se ocupă și de evaluarea constantă a ceea ce facem, ca să ne îmbunătățim activitatea în mod constant.

Contactează-ne

BEST Iasi
Campus Tudor Vladimirescu Cămin T11, parter cam. 3
Cod 700305 – Iași - Romania
+40 755 085 574

GDPR BEST Iași